به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ معلم دلسوز روستای فیض آباد شهرستان میرجاوه توانسته با همت بالا ناجی دانش آموزانی شود که از مشکلات جسمانی مختلف رنج می برند، یکتا پناه پور معلم دبستان صدیقه کبری روستای کلک ازتوابع لادیز، دارای دکترای زباشناسی از دانشگاه سیستان و بلوچستان است.
وی که اهل شیراز و معلم انتقالی به استان سیستان و بلوچستان است، تاکنون حدود 30 دانش آموز بی بضاعت را سرپرستی و بیش از 731 دانش آموز را حمایت کرده است و به واسطه شناسایی و حمایت از دانش آموزان بی بضاعت در میرجاوه و تامین هزینه درمان آنان، به عنوان معلم فداکار در حضور وزیر آموزش و پرورش مورد تقدیر قرار گرفت.
خانم پناه پور معلم دلسوزی است که پس از پایان مدت خدمتش در سیستان و بلوچستان، نتوانست از بچه های محروم و بی بضاعت روستای کلک دل بکند و ماندن در کنار این بچه های معصوم را به بازگشت به شهر و دیارش، شیراز ترجیح داد، او برای تحصیل و تدریس دوساله آمده بود اما کودکانی که سر کلاس درسش حاضر شدند، مسیر زندگیش را عوض کردند.
یکتا پناه پور میگوید: دیدن بچهها سر کلاس درسی که از گرسنگی، نای یاد گرفتن نداشتند، غم را به دلم میانداخت و پای رفتنم را برید ، در نخستین روزهایی که به زاهدان آمده بودم، یک روز پیرمردی به من گفت: دخترم مشخص است که غریبهای، دستش را روی سینهاش گذاشت و ادامه داد اگر میخواهی خدارو ببینی، خدا در دلهای شکسته است! حرف پیرمرد دلم را لرزاند. او راست میگفت خدا در چشمهای کودکان محتاج بود».
وی درباره انگیزه خدمت به دانش آموزان مناطق محروم استان، این چنین بیان می کند: سال 92 دکترای زبان شناسی دانشگاه سیستان و بلوچستان قبول شدم، چون در آن زمان معلم بودم از ناحیه یک شیراز به زاهدان منتقل شدم، دوسال در زاهدان تدریس کردم و سال تحصیلی 94 در مدرسه شهید حسین ریگی میرجاوه و سپس در روستای فیض آباد مشغول تدریس به دانش آموزان مقطع ابتدایی شدم.
وی افزود: اگرچه رشته تحصیلی من زبان انگلیسی بود و باید درمقطع دبیرستان مشغول تدریس می شدم اما کار با بچه های ابتدایی نیز برای من جذاب و دلنشین بود چراکه بچه ها ی ابتدایی معصومیت خاصی دارند و و برقراری ارتباط با این بچه ها راحت تر است.